Student Timetables

Lawrence Park runs on a two day schedule (known as Day 1 and Day 2). Each course occurs every other day.

Normal Schedule

Times Day 1 Day 2
8:50 – 10:10am (80 min.) A E
10:15 – 11:30am (75 min.) B F
11:30 – 10:25pm (55 min.) Lunch Lunch
12:30 – 1:45pm (75 min.) C G
1:50 – 3:05pm (75 min.) D H

 

Staff Meeting Schedule

Times Period
8:35am Staff Meeting Starts
9:35am Approximate End of Staff Meeting
9:40am First Bell
9:45am National Anthem
9:45 – 10:45am A/E (61 minutes)
10:45 – 10:50am Announcements
10:55 – 11:55am B/F (61 minutes)
11:55 – 12:55pm Lunch (60 minutes)
1:00 – 2:00pm C/G (61 minutes)
2:05 – 3:05pm D/H (61 minutes)

 

Assembly Schedule

Times Period
8:50 – 8:55am Morning Announcements
8:55 – 10:55 Period A/E / Assembly (125 minutes)
11:00 – 12:00pm Period B/F (57 minutes)
12:00 – 12:55pm Lunch (60 minutes)
1:00 – 2:00pm C/G (61 minutes)
2:05 – 3:05pm D/H (60 minutes)
Classes will be asked to proceed to the Assembly by the P.A. system. Times are approximate and class changes will be indicated by the bells.